390  Tévedtünk a 383. posztban. A stafétaváltás fokozatosan történt a miniszteri keret fölötti döntésekben. Balog Zoltán minden nyári és őszi hónapban jegyzett támogatást. Legutoljára novemberben épp egy fesztivált, a komlói Seven Hills filmfesztivált dotált 7 millió forinttal.
Kásler Miklós neve a szeptemberi listán bukkan föl, többek között egy atipikus NKA-támogatással. A par excellence kormányzati programnak tekinthető (Zrínyi Miklósnak emléket állító) Szigetvári Napokra 50 millió forintot ajánlott föl. A Demjén Rózsi gálára adott 25 millió forint is elhajlik az NKA legjobb, immár negyed évszázados örökségétől.
A július-november között időszakban az említett filmfesztivál mellett az orfői medvehagyma-fesztiválnak adott 4 milliót tekinthetjük hagyományos fesztiváltámogatásnak. Ilymódon a 383-384. posztok éves összesítése gyakorlatilag változatlan.
Volna még az EMMI költségvetésében szereplő 750 millió forint "kiemelt és/vagy közösségi nemzetközi és hazai kulturális fesztiválok és események támogatása" címen, aminek a sorsáról "utcán át" semmi információ nem érhető el.