239  "Arról egyelőre nincsenek információink, hogy Márta Istvánék ötletei elérték-e Kálomista Gábor, a Kulturális Fesztiválok Kollégiuma vezetőjének ingerküszöbét." Ezt a mondatot a Magyar Narancs fesztiválokról készített írásának a végére illesztette a lap szerkesztője. Márta Istvánék ötletein a fesztiválregisztrációs és minősítési programot kell érteni, amiről a cikk tömör, korrekt ismertetést nyújt. 
Kálomista Gábor eddig elzárkózott a regisztrációs program és az NKA kollégium szorosabb összekapcsolásától, illetve nem mutatott érdeklődést a program közelebbi megismerése iránt. Szerintünk ezt fejezi ki a zárómondat a rosszindulat szándéka nélkül.

Jó lenne, ha tisztázódna a két elnök közötti félreértés. A mondat - amit az újságíró fogalmazott, nem az MFSz elnöke - nem a kollégiumi elnök felfogóképességét, hanem érdeklődési szintjét minősítette. 
Tavasszal már ütemezve volt egy találkozó az elnökök és munkatársaik között, aminek a céljai között szerepelt a programmal való ismerkedés. Ez ősszel is esedékes.